50 g voita
1 tl sokeria
n. 250 g Oreo-keksejä
Täyte:
6 dl kuohukermaa
300 g Pandan valkosuklaata
2,5 dl maitoa
3 liivatelehteä
Koristelu:
n. 100 g (8 kpl) Oreo-keksiä
Murskaa pohjaan käytettävät keksit ja lisää sulatettu voi ja sokeri keksimuruihin. Painele keksimurut leivinpaperilla vuoratun kakkuvuoan pohjalle.
Laita liivatelehdet noin 10 min. kylmään veteen. Vaahdota kerma kuohkeaksi. Lämmitä 2 dl maitoa kiehuvaksi ja lisää paloiteltu suklaa kuuman maidon joukkoon. Anna suklaan sulaa ja sekoita maito-suklaaseos tasaiseksi. Lämmitä hetki mikrossa 0,5 dl maitoa ja lionneet liivatelehdet ja yhdistä ne sitten lämpimään maito-suklaaseokseen. Lisää lopuksi seos käännellen kermavaahtoon.
Kaada mousse vuokaan keksipohjan päälle ja anna kakun jähmettyä jääkaapissa mielellään yön yli. Irrota kakku varovasti vuoasta ja koristele mieleiselläsi tavalla esim. Oreo-kekseillä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!