sunnuntai 30. elokuuta 2015

Pehmeä chili-suklaakakku


Reseptistä leivot noin 12 hengen pehmeän chili-suklaakakun (24 cm irtopohjavuokaan). 

200 g tummaa taloussuklaata
1 tl chilijauhetta
150 g voita
4 kananmunaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa kananmunat ja sokerit (hienosokeri ja fariinisokeri) kuohkeaksi vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi ja anna seoksen jäähtyä. Lisää suklaa-voiseos muna-sokerivaahtoon. Yhdistä loput kuivat aineet ja lisää ne siivilän läpi seokseen. 

Laita leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada massa vuokaan ja paista kakkua 170-asteisessa uunissa noin 30-40 min. 

Tarjoile kakku esim. jäätelön tai kermavaahdon kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!