Reseptistä valmistat noin 45-50 pientä leivosta tai 40 isompaa, riippuen vuokien koosta. Leivoksen pohja on murotaikinaa.
Murotaikina:
195 g voita
100 g sokeria
1 kananmuna
275 g vehnäjauhoja
1 g leivinjauhetta
Täyte:
500 g valmista kermavaahtoa (noin 5 dl kermaa, 1/2 rkl hienoa sokeria)
500 g valmista vaniljakreemiä (voit valmistaa itse tai käyttää vaniljakreemijauhetta)
Täyte:
Sekoita kermavaahto valmiiseen vaniljakreemiin. Pursota tai lusikoi täyte murotaikinakuppiin keoksi. Koristele marjoilla. Tuoreisiin marjoihin ei ole välttämätöntä laittaa pintaan kuumahyytelöä.
Vinkki:
Voit myös voidella valmiin muropohjakupin ohuelti sulatetulla suklaalla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!