perjantai 17. heinäkuuta 2015

Mustikka-vaniljamuffinssit, Blueberry cupcakes


Reseptistä riittää 12 muffinssiin.

3,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1,5 dl sokeria
2 kananmunaa
150 g suolatonta voita
1 dl maitoa
1/2 dl ranskankermaa
125-150 g mustikoita tai pensasmustikoita 

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksi kerrallaan seoksen joukkoon samalla vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää niiden sekaan lopuksi myös mustikat. Kääntele kuivat aineet massan joukkoon ja lisää sen jälkeen maito ja ranskankerma. 

Laita muffinssivuokiin paperiset leivosvuoat ja lämmitä uuni 225 asteiseksi. Täytä vuoat massalla reilusti yli puolen välin. Paista muffinseja noin 13-16 min. Anna muffinssien jäähtyä hetki vuoassa ennen niiden kumoamista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!